Spännande möte

30 Nov

image

Häromdagen träffades Anna och jag för första gången. Det är så coolt när man märker hur lätt det är att komma på djupet med vissa personer jämfört med andra. Här var det direkt på kärnan, även om vi möttes i direktsändning i en radiostudio.

Alltså, som erfaren programledare kan man klara mycket även mitt i en sändning. Som att under låtarna och mellan nyhetsinslag hinna berätta historier, lyssna på andra och se till att boka nästa träff. Så Anna och jag ska snart träffas igen, hennes historia och vad hon nu arbetar med är så himla spännande!

image

Hon driver ett företag som heter Din Gravidcoach och där hjälper hon kvinnor och par som väntar barn att förbereda sig inför förlossningen och föräldraskapet. I vissa fall är hon också med och coachar/stöttar under själva förlossningen samt efterarbetar kring eventuella jobbiga förlossningsupplevelser för att alla ska kunna gå vidare helare och starkare. Anna gör webbradio med olika spännande gäster och hennes egen historia är helt fantastisk! Lyssna här.

image

Det är sanslöst så lite av det här som vi pratar om idag och så mycket som kan hänvisas till tidigare jobbiga upplevelser och hur mycket av oro, stress och jobbiga saker som kan undvikas genom rätt förberedelser. Hur häftigt som helst.

image

Som du kanske vet har Anders och jag inga barn än, och vi har bland annat gått igenom ett missfall och flera års försök att bli gravida utan framgång. Vi får se hur det blir, det är inget vi stressar över eller som bekymrar oss idag – vi vet att det blir som det blir och hur livet än ter sig i framtiden så är det bra. Du kan höra lite av vår historia i det poddradioprogram jag gjorde i somras.

Ett svar to “Spännande möte”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Att vara gravidcoach på Radio - - december 2, 2013

    […] Förra veckan fick jag möjligheten att vara gravidcoach på Radio Kristianstad. Det var ett spännande möte med lyssnarna och med Kristina Wivan Sandberg. Du kan lyssna på programmet här. Det är spännande att möta nya situationer och nya kanaler att nå ut med betydelsen och möjligheten att förbereda sig inför sin förlossning. Wivan som är en underbar programledare gjorde det dessutom enkelt att nå ut med själva kärnan. Du kan läsa mer om vårt möte på hennes blogg. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: